Zoeken naar mag vandaag

Uw zoekactie voor mag vandaag leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Yoni 49 jaar West-Vlaanderen - De Haan
Voor deze avond 10/05
Deze avond wil ik wel eens een (bi) koppel verwennen in sauna Aquabella, de Haan. Welk koppel gaat ook? Graag verwen ik jullie eerst op de massagetafel om daarna naar een hoogtepunt te komen op ge gyne stoel. Zelf ben ik een vlotte, nette, niet roker, intiem geschoren, bi mag maar moet niet, respect vol en discreet, hygiënisch. Welk koppel heeft zin in een avondje fun? Bij reactie graag tel nummer zodat er vlot kan worden afgesproken. Andere voorstellen zijn ook welkom.  

Voor deze avond 10/05
Kris 46 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Discrete toeschouwer
Hey lieve mensen, ik ben een normale beleefde man met een verzorgd voorkomen en een fantasie. Ik zou namelijk graag een koppel live willen bekijken terwijl ze samen de liefde bedrijven. Vanuit een stoel of zetel . Dit zonder me te moeien of te storen. Ik respecteer volledig jullie wensen en ben uiteraard heel discreet en garandeer volledig jullie privacy. Het lijkt me geil voor beide partijen om dit te doen. Bij wie mag ik vanavond nog langskomen? Enkel kijken en niets meer.  
Haar minnaar 55 jaar Limburg - HASSELT
Cuckold koppel
Hey zijn jullie een echt cuckold koppel waar het vrouwtje zich graag all the way met creampie laat verwennen door een vreemde man van Belgische origine en waar de cuck enkel mag toekijken of opdrachten moet uitvoeren? Ik ben zeker bereid om haar dat plezier te gunnen en haar man ondergeschikt te laten zijn en te laten toekijken hou haar kutje mijn zaad absorbeert. Ik zoek enkel vrouwen/koppels die hier voor open staan en indien niet jullie ding scrol rustig verder. Ik ben discreet en hygiënisch en dus ook steeds intiem geschoren, wat ik zelf dan ook zoek. Leeftijd is niet van belang zolang ze maar erg geil is (liefs geen Rubens types). Ik kan vlot verplaatsen tot ongeveer 75km en niet in een LEZ dus indien jullie kunnen ontvangen zou top zijn, op kamer afspreken kan ook. Bij interesse of vragen laat je maar van je horen. Tot snel? Geen interesse in onnozelaars en hun belachelijke opmerkingen, is dit niet uw ding scrol dan rustig verder.  
artemis 35 jaar Limburg - HASSELT
Op zoek
vandaag naar een leuke vrouw of koppel wat graag naakt is of meer wilt. Niks moet, alles kan in alle discretie! Ik kan mij makkelijk verplaatsen. Geen platvoers gedrag, hygiene en discretie staan voorop. Interesse? Mag je mij altijd mail sturen met foto en wat meer uitleg.  

Op zoek
sportievegast 35 jaar Limburg - Ham
sportievegast zoekt leuk koppel voor fijne momenten
Ik ben een sportieve gast (34jr, 1m88, 75kg) die op zoek is naar een leuk koppel om een gezellige tijd mee te beleven. Hierbij is er veel mogelijk, maar zijn er vooral geen verplichtingen. Indien je interesse hebt, mag je altijd een berichtje sturen met wat info over wat je eventueel zoekt en een (onherkenbare) foto. Je zal dan zeker een reactie terugkrijgen van mij.  

sportievegast zoekt leuk koppel voor fijne momenten
Seppe 30 jaar Limburg - Lommel
Toekijken en volspuiten
Ik zoek een koppel waar ik in de eerste plaats eens zou mogen toekijken. Ik mag meegenieten van het geile zicht en van haar genotskreunen. Wanneer ik zin heb om klaar te komen sta ik recht en maakt de man plaats voor mij. Ik mag kort een aantal keer in haar stoten tot mijn zaad in haar gelost wordt. Hierna maak ik terug plaats en doen jullie er mee wat jullie willen.  
Dom 34 jaar Antwerpen - Boom
Cuck deluxe
Je vrouw is geheel de mijne. Ons plezier staat voorop. Of je mag kijken, beslissen we samen. Nadat ik je vrouw lekker heb volespoten. Mag je haar weer helemaal proper likken. Terwijl ze mij weer helemaal hard pijpt. Wie weet komen we beiden nog een tweede keer tot de sweet spot. Als alles juist voelt voor iedereen, kunnen we nog afronden met een DP.  

Cuck deluxe
Jullie geheimpje 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Dag Meneer, mag ik uw vrouw eens lenen/gebruiken aub?
Deze geilerd (m79, slank, groot geschapen) zoekt tof/gewoon koppel waarvan de man me zijn vrouw leent/deelt om haar (discreet/respectvol) te "gebruiken"/neuken.  
Anima 58 jaar Antwerpen - Antwerpen
Cloud
Good day to all of you. We hebben allemaal dromen en verlangens, ik ook. Die van mij is om huisvriend of vaste copain te worden van een fijn koppel tussen 55 en 75 jaar. Ik ben een toffe man van 1m70, goed gebouwd, sportief, lief, vriendelijk en van niveau. Ik ben heel vrouw gericht. Haar genot geven is wat ik graag doe. Een beetje bi mag, maar moet niet. Ik sta open voor heel veel. Ik ben curieus of ik reactie krijg. Dit is mijn eerste keer op deze site. Who knows. Wie schrijft, krijgt antwoord.  
Andre 60 jaar Oost-Vlaanderen - Kruibeke
Zoek verzorgd rustig koppel
Jullie leuk deftig koppel?? Wat ik zoek is koppel waar de klik tussen ons 3 helemaal optimaal is iets drinken babbel hoort er zeker bij. Ik ben een man 60jr slank/sportief lichaam en glad .Hygiene vind ik super belangrijk hopelijk jullie ook?? . Zelf kan ik ontvangen in zeer verzorgd gezellig huis. Jullie houden ook van sexy kleding, dus beetje sexy en uitdagend uitzien, zoek iets soft oraal en waar ik mag meespelen, verloren handje van man geen probleem interesse laat maar horen xx Bij interesse of vragen stuur gerust een mailtje en foto. Groetjes xx  

Zoek verzorgd rustig koppel
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10